21 AUGUSTI

Volleybollturnering

Kl 11.00 - 15.00

N&FA öppnar upp playan inför den årliga Beach Volleyboll-turnering. Ryktet säger att årets N&FA har legat i hårdträning inför den prestigefyllda turneringen. Såklart erbjuds också gott häng mellan matcherna och det finns även tid att ligga på playan för dem som gillar sol och bad, eller i alla fall under Kvibergs lampor.

Juristernas provsittning

Kl 18.00 - 22.00

Missa inte chansen att uppleva er allra första Handelssittning; juristfaddrarna har planerat kvällen, så det kan inte bli annat än succé! Biljetter hittar ni i Bonsai-appen.

Fristående kursares provsittning

Kl 18.00 - 22.00

Vad är ett gyckel? När sjunger man ”Handels Lov”? Och hur fungerar egentligen knapp-dörr-principen?
FHS-faddrarna kommer under kvällen på Piazzan guida er genom er första sittning och lära er allt de kan! Med andra ord kommer det bli succé! Köp din biljett i bonsai-appen!

Pubkväll: Temakväll

Kl 19.00 - 01.00

Efter att vi lämnat Kviberg gäller det att ladda om snabbt, på kvällen är det dags för fest i Handelspuben! Varje pubkväll har ett utklädningstema och ikväll är det ert programtema som får guida er! Och kom ihåg: inget är för stort eller för smått, så tänk kreativt! Skolans DJ-förening Götes levererar grym musik hela kvällen. Gå all in!