Nollning i ett nötskal

Handels Nollning anordnas varje år som ett projekt av studenter på Handelshögskolan. Projektets ledning kallas Nollnings- och Fadderakademin, bland studenterna kallat N&FA. N&FA 2019 består av 16 Handelsstudenter från de olika programmen som brinner för att göra din start på skolan till ett minne för livet.

Nolleguiden

Learn how to maintain a comfortable and healthy posture, with our comprehensive class that goes through the most popular Yoga and Pilates postures. These postures are gears to make your body more flexibile and agile.

NOLLNINGSAKADEMIN - N&FA

Handels Nollning anordnas varje år som ett projekt av ett gäng studenter på Handelshögskolan. Projektets ledning kallas Nollnings- och Fadderakademin, bland studenterna kallat N&FA [noffa]. N&FA 2019 består av 16 studenter från olika program som brinner för att göra din start på skolan till ett minne för livet.

NOLLOR OCH FADDRAR

Alla som ska börja studera på Handelshögskolan är välkomna att delta i nollningen. Alla nya studenter under Nollningen kallas för Nollor. Varje program har ett härligt gäng faddrar som är med för att se till att ni trivs. De är glada, betryggande och finns där för er och vill besvara alla era frågor.

priser och utmärkelser

Under hela nollningen finns det chans till att skrapa ihop poäng. Bådesom program och individ. Förutom den ärorika nollekrampspokalan kan man bland annat vinna priser så som “årets nolla” med mera. För att läsa mer om vilka priser som delas ut kan du läsa mer här.