Nollning i ett nötskal

Under några fullspäckade veckor kommer du tillsammans med cirka 600 nya studenter tävla, spexa och ha otroligt kul. Den storslagna nollekampen är den röda tråd som nollningen är uppbyggd runt. I princip alla aktiviteter innehåller olika tävlingsmoment där de sex olika programsektionerna tävlar mot varandra för att samla poäng. 

ORBI-GUIDE

Ditt nollepaket och andra biljetter till sittningar eller dylikt köper du genom appen Orbi, som finns tillgänglig att ladda ner där appar finns. Klicka på läs mer för att ta dig till installationsguiden!

Nolleguiden

Nolleguiden är den ultimata guiden till en bra nollningsupplevelse för dig som ny student på Handelshögskolan. Här står allt du behöver veta! 

N&FA

Handels Nollning anordnas varje år som ett projekt av ett gäng studenter på Handelshögskolan. Projektets ledning kallas Nollnings- och Fadderakademin, bland studenterna kallat N&FA [noffa]. N&FA 2023 består av 15 studenter från olika program som brinner för att göra din start på skolan till ett minne för livet.

NOLLOR OCH FADDRAR

Alla som ska börja studera på Handelshögskolan är välkomna att delta i nollningen. Alla nya studenter under Nollningen kallas för Nollor. Varje program har ett härligt gäng faddrar som är med för att se till att ni trivs. De är glada, betryggande och finns där för er och vill besvara alla era frågor.

priser och utmärkelser

Under hela nollningen finns det chans till att skrapa ihop poäng. Både som program och individ. Förutom den ärorika nollekrampspokalan kan man bland annat vinna priser så som “årets nolla” med mera. För att läsa mer om vilka priser som delas ut kan du läsa mer här.

Poängställning

Nollekampen avgörs, kort och gott, genom att det program som tar hem flest antal poäng vinner. Här kan du se den aktuella poängställningen för ditt program och ställningarna i hela tävlingen genom att klicka på läs mer.