NOLLOR & FADDRAR

Nollor och faddrar är kärnan i Handels nollning. Varje program har sina egna faddrar som under de tre nollningsveckorna kommer guide er genom en värld fylld av fest, tävling och spex.

ATT VARA NOLLA

Alla som ska börja studera på Handelshögskolan är välkomna att delta i nollningen. Du är välkommen att delta oavsett kön, könsidentitet, etnicitet, härkomst, sexuell läggning, funktion m.m. Alla nya studenter under Nollningen kallas för ‘Nollor’. Smeknamnet kommer från att du som nyantagen på universitetet har läst noll högskolepoäng. Hela Nollningen handlar om att ni nollor skall känna er välkomna på Handels och att ni ska få den bästa starten på er studietid.

DINA FADDRAR

Varje program har ett härligt gäng faddrar som är med för att se till att ni trivs. De är glada, betryggande och finns där för er och vill besvara alla era frågor. Under aktiviteterna kommer det alltid finnas två faddrar per program som har extra ansvar, dessa får inte dricka alkohol varken under dagen eller senare på kvällen. På Handelspuben kan du urskilja dessa genom att de har gröna faddertröjor på sig.

HUVUDFADDRAR

Huvudfaddrarna är de som bär det yttersta ansvaret bland samtliga faddrar. Varje program har två huvudfaddrar var. Huvudfaddrarna har den främsta kontakten med N&FA. Tveka inte att ta upp tankar eller funderingar med dina faddrar, om det är något de inte har svar på så tar huvudfaddrarna reda på det genom att kontakta N&FA!

VI ÄR DINA FADDRAR!

Först och främst: Välkomna till Handels-familjen och stort grattis till er som redan bestämt er för att delta under tre fantastiska veckor!

Vi, era faddrar, kommer guida er in i en värld fylld av fest, tävling, mängder av valfria enheter och dans! Vi kommer finnas tillgängliga för er dag som natt, varesig det gäller vart ni ska vara, om ni ska välja era rena eller smutsiga skor, hålla håret på handelspuben eller bara för att ha någon att mingla med. Mer information om vilka vi är kommer presenteras i respektive facebookgrupper!

I  grupperna kommer information läggas ut löpande under nollningen och därefter kan ni använda den som eran egna klassgrupp.

Vi faddrar är jättetaggade på att träffa er alla under en oförglömlig nollningstid och därefter några härliga år på handels. Hoppas ni alla har en härlig sommar tills dess!

NEDAN HITTAR DU VÅRA FACEBOOKGRUPPER

+ Bachelor's Programme in Business and Economics
”Nollningen var så sjukt rolig, man släpper all nervositet och bara har så galet kul i tre veckor innan skolan börjar och redan då har man fått roliga minnen med nya kompisar! Wow vad man älskade nollningen, en tid av skratt, dans och härligt mycket tagg!”
Thea Näsström
Ny student 2017
"Att få delta på nollningen som fadder är en mina roligaste upplevelser. Jag fick möjligheten att lära känna så mycket nytt folk men även lära känna mina klasskamrater ännu bättre."
Idun Nylén
Ny student 2021
"Nollningen är definitivt det bästa jag gjort under min tid på Handels. Jag känner mig blessed som dessutom fått vara med om allt det fantastiska två gånger, både som nolla och fadder. Den gemenskap och det engagemang man får uppleva är oslagbart!”
Helena Björling
Ny student 2016