KURSLITTERATUR

Det kan vara svårt att veta hur en på bästa sätt kan få tag på kurslitteratur. Här får du några exempel på enkla sätt att göra det på.

Campusbokhandeln

Campusbokhandeln erbjuder ett koncept där du kan köpa och sälja ny och begagnad kurslitteratur. Vill du få tag på billig kurslitteratur är Campusbokhandeln en bra väg att gå.

SnapLit

Snaplit.com är Sveriges nyaste nätbokhandel vars fokus är på dig som söker kunskap! Kurslitteratur, lagstiftning, läroplaner, byggregler, böcker inom personlig utveckling - de har något för alla!

Ekonomiska Biblioteket

Göteborgs universitetsbibliotek består av sju bibliotek, ett studietorg och ett nationellt bibliotek för genusforskning, Kvinnsam. Samhällsvetenskapliga biblioteket ligger precis över gatan från Handelshögskolan! Utanför Biomedicinska biblioteket och Humanistiska biblioteket går det dessutom att återlämna böcker dygnet runt via deras bokinkast.

Handels Bokbytarklubb

Handels bokbytarklubb’ är en öppen grupp på facebook som man kan gå med i. Det är bara att söka efter gruppen i sökfältet så dyker den upp! Här kan du köpa och sälja kurslitteratur från och till andra studenter som studerar på Handelshögskolan i Göteborg.